Wilt u een afspraak maken maar alles is vol, neem dan telefonisch contact met mij op via 06 - 41 860 382.


Kom je voor het eerst voor een nabehandeling, dan betaal je de eerste keer €5,- extra

Behandelingen:

  • Nieuwe Set PolyGel French Manicure
Gelish PolyGel is de lichtste kunstnagel ooit. Dit revolutionaire product speciaal ontwikkeld voor de professionele nagelstyliste, combineert de voordelen van hard gels en acryl. Met deze behandeling heeft u mooie vederlichte kunstnagels met een wit randje (french manicure)
Nabehandeling:
Tussen de 2 a 4 weken ga je uitgroei zien en moeten de nagels weer worden bijgewerkt. De nagel wordt weer opgebouwd  met PolyGel en gevijld in de vorm die u wilt
.

  • Nieuwe Set PolyGel met Gel-Polish

Gelish PolyGel is de lichtste kunstnagel ooit. Dit revolutionaire product speciaal ontwikkeld voor de professionele nagelstyliste, combineert de voordelen van hard gels en acryl. Met deze behandeling heeft u mooie vederlichte kunstnagels en daarna worden de nagels gelakt met Gel-Polish kleur naar keuze

Nabehandeling:
Tussen de 2 a 4 weken ga je uitgroei zien en moeten de nagels weer worden bijgewerkt. De nagel wordt weer opgebouwd met PolyGel en gevijld in de vorm die u wilt en daarna gelakt met Gel Polish in een kleur naar keuze.

  • Nieuwe Set Acrylnagels French Manicure

Acryl bestaat uit vloeistof en poeder ook wel liquid genoemd. Zodra deze producten met elkaar contact maken hardt het uit.
Acryl is niet flexibel daarom breekt en scheurt het minder snel. De nagels worden gemaakt met een wit randje ( french manicure)

Nabehandeling: 
Tussen de 2 a 4 weken ga je uitgroei zien en moeten de nagels weer worden bijgewerkt. De nagel wordt weer opgebouwd met Acryl met french manicure, en gevijld in de vorm die u wilt.

  • Nieuwe Set Acrylnagels met Gel Polish
Nadat de acryl is aangebracht worden de nagel gelakt met Gel Polish in een kleur naar keuze.

Nabehandeling:
Tussen de 2 a 4 weken ga je uitgroei zien en moeten de nagels weer worden bijgewerkt. De nagel wordt weer opgebouwd met Acryl , gevijld in de vorm die u wilt en gelakt met Gel Polish .

  • Gelpolish op eigen nagels:
Gelish Soak off Gel Polish  is een nagellak maar dan in kwaliteit van gel. De nagels worden gelakt maar moeten worden uitgehard door een LED lamp. De Gel Polish blijft zeker 3 weken mooi maar zelfs veel langer zitten. De Soak off Gel Polish van Gelish kan bij een volgende behandeling worden afgeweekst zodat de natuurlijke nagel niet beschadigd.

  • IBX Behandeling:
IBX is een tweedelig systeem dat dient om de beschadigde nagels te herstellen en de nagels harder te maken. De eerste 4 weken vindt er elke week een behandeling plaats en daarna wordt deze geleidelijk afgeboud om onderhouden te worden.
Dit is een kuur van 4 behandelingen. De prijs is € 25,- per behandeling- en daarna voor het onderhoud € 30,- per behandeling. De 4 afspraken moeten elke week op dezelfde dag plaatsvinden, let daarop als u deze behandeling boekt.