1. Allround opleiding Nagelstyliste 

Wil je professionele nagelstyliste worden en alle basistechnieken beheersen om Gelish, PolyGel (het nieuwe revolutionaire nagel systeem) en Acryl nagels te kunnen maken, kies dan voor deze opleiding. 


Data: in overleg. ( maximaal 4 cursisten)
Duur opleiding 14,5 dagen. ( zonder Acryl 8,5 dagen)
Bij de Acryl en of  PolyGel opleiding zit er een halve dag theorie bij.

  • 1 dag Gelish:

 In deze dag wordt de basis van Gelish aangeleerd. Theorie en Praktijk.

  • 1 dag Gelish verstevigen en verlengen:
 Je leert in deze opleiding het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels.

  • PolyGel:
 In deze 6 daagse  opleiding komen alle technieken die mogelijk zijn met PolyGel aan de orde en heb je de basis principes van het vak nagelstyling  geleerd. Elke lesdag sluiten we af met het beoordelen van de nagels die je gemaakt hebt. Zijn aan het eind van deze 6 dagen de beoordelingen     voldoende dan krijg je een uniek certificaat. Blijkt dat er nog extra training nodig is dan zullen we samen bekijken wat er nog nodig is om je         certificaat te behalen.

 Na de opleiding is het de bedoeling dat je binnen een jaar inschrijft bij de Kamer van Koophandel.

  • Acryl:

 In deze 6 daagse opleiding is een de basis cursus acrylnagels. Hier leer je de theorie van de natuurlijke nagels, acryltechnieken, een nieuwe set        plaatsen en de nabehandeling. 


We hebben verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Heb je vragen over de opleidingen en pakketten neem dan contact op via email of telefoon. Je kunt ook onderstaand formulier invullen.


Na afloop van de opleiding ga je pas leren want dan begint het echte werk. Je gaat nagels zetten bij je klanten en loopt zeker een keer tegen problemen aan.  

Om je te helpen om meer te leren en jezelf te verbeteren bieden we ook perfectie trainingen aan.  Wij adviseren om minimaal  1 keer per jaar 1 dag bij te scholen.Aanvang Dagopleiding 10:00 Einde 16:00

Allround opleiding 1:

  • Pakket 1: Inclusief PolyGel Basis pakket, Gelish 18 G LED lamp, Gelish pakket voor Gelpolish en Structure Gel :   € 1678,92 excl. BTW.
  • Pakket 2: Inclusief PolyGel Salon pakket, Gelish 18 G LED Lamp, Gelish Pakket voor Gelpolish en Structure Gel:  € 1761,57 excl. BTW.

  • Pakket 1 :Inclusief Acryl opleiding met pakket € 2378,92 exclusief BTW
  • Pakket 2 :Inclusief Acryl opleiding met pakket € 2461,57 exclusief BTW

Allround opleiding 2:
  • Basis Acryl opleiding met pakket,  1 dag Gelish opleiding, 1 dag Structure Gel opleiding, en een pakket voor Gelpolish en Structure Gel +
  • Gelish 18 G LED lamp : € 1479.85 ex BTW.