POLYGEL Opleiding, 7Dagen

Wil je als professional aan de slag met Gelish PolyGel en heb je nog geen ervaring of een gedegen opleiding gevolgd dan is deze opleiding geschikt voor jou. In deze 7 daagse  opleiding komen alle technieken die mogelijk zijn met PolyGel aan de orde en heb je de basis principes van het vak nagelstyling geleerd. Elke lesdag sluiten we af met het beoordelen van de nagels die je gemaakt hebt. Zijn aan het eind van deze 7 dagen de beoordelingen voldoende dan krijg je een uniek certificaat. Blijkt dat er nog extra training nodig is dan zullen we samen bekijken wat er nog nodig is om je certificaat te behalen. Pakket opties bij de opleiding van 7 dagen:

Je kunt kiezen voor diverse pakketten voor de PolyGel opleiding. Producten die niet in het pakket zitten van Gelish PolyGel dienen nog te worden aangeschaft. (kleine materialen zoals een tipknipper, nail wipes etc.). Tijdens de lessen wordt alleen gewerkt met Gelish materialen. In het Basic pakket zitten niet alle materialen om thuis te oefenen voor het desbetreffende onderdeel. Je kunt in de les gebruik maken van de materialen die ontbreken in dit pakket.
 

Na deze opleiding ga je ervaring opdoen en kom je in de praktijk dingen tegen die afwijken van normaal. Wij hebben een aantal losse specialisatie trainingen voor PolyGel die je na je opleiding kunt doen als je daar klaar voor bent, onder andere:

  • Nagelbijters
  • Probleemnagels
  • Sjablonen voor gevorderden
  • Perfectie Trainingen

Wij adviseren om minimaal  1 keer per jaar 1 dag bij te scholen.

Wil je informatie over de welke pakketten er zijn en wat de kosten van de opleiding zijn , vul dan onderstaand formulier in 


Vermeld je NAW gegevens, naam Salon en eventueel KVK nummer. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging.