Onze behandelingen

Kunstnagels met                        PolyGel

Gelish PolyGel is de lichtste kunstnagel ooit. Dit revolutionaire product speciaal ontwikkeld voor de professionele nagelstyliste, combineert de voordelen van hard gels en acryl. Met deze behandeling heeft u mooie vederlichte kunstnagels.

Nabehandeling:
Tussen de 3 a 4 weken ga je uitgroei zien en moeten de nagels weer worden bijgewerkt. De nagel wordt weer opgebouwd  met PolyGel en gevijld in de vorm die u wilt.

Je kunt kiezen uit french manicure of Gelish Gel Polish in een kleur naar keuze.

Kunstnagels met                            Acryl

Acryl bestaat uit vloeistof en poeder ook wel liquid genoemd. Zodra deze producten met elkaar contact maken hardt het uit.
Acryl is niet flexibel daarom breekt en scheurt het minder snel.

Nabehandeling:
Tussen de 3 a 4 weken ga je uitgroei zien en moeten de nagels weer worden bijgewerkt. De nagel wordt weer opgebouwd met Acryl en gevijld in de vorm die u wilt.
Je kunt kiezen uit french manicure of Gelish Gel Polish in een kleur naar keuze.


Structure Gel                                                

Wil je geen kunstnagels maar heb je bijvoorbeeld scheurtjes in je nagel of zijn je nagels niet zo stevig of niet egaal dan kun je kiezen voor Gelish Structure Gel.Na de structure Gel behandeling kunnen de nagels ook met een Gel-polish kleur naar keuze gelakt worden.

Gelish Soak off Gel Polish

Gelish Soak off Gel Polish  is een nagellak in kwaliteit van gel. De nagels worden gelakt maar moeten worden uitgehard door een LED lamp. 

De Gel Polish blijft zeker 3 weken mooi maar zelfs veel langer zitten. De Soak off Gel Polish van Gelish kan bij een volgende behandeling worden afgeweekt zodat de natuurlijke nagel niet beschadigd.

Gelish Gel Polish is geschikt voor je eigen natuurlijke nagels of kunstnagels.

IBX

 

IBX is een revolutionair systeem dat beschadigde (natuurlijke) nagels helpt herstellen en sterker te maken van binnenuit.  IBX dringt door de nagelplaat heen door middel van warmte en speciale oliĆ«n en bindt de bovenste lagen van de nagelplaat (zelfs beschadigde plekken) aan elkaar.

IBX wordt uitgehard met LED of UV licht. Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop.

Ook mensen die chemo gaan ondervinden kunnen baat hebben bij een IBX behandeling 3 weken voor de chemo en tijdens de chemo.