Mijn naam is Patty van der Roest en ben vanaf 2009 nagelstyliste en distributeur van het merk Gelish en Harmony.


Gelish is de toekomst voor een geurvrije salon en het nagelsysteem voor elke professional. Het is complete afweekbaar, geschikt voor de moderne schoonheidssalon, nagelstudio of kapsalon.


Gelish introduceerde als eerste een soak off gel polish wereldwijd. Het populaire merk staat voor innovatie en kwaliteit en is in korte tijd enorm gegroeid, waardoor het product vandaag de dag al in vele salons te vinden is. Streef jij als professional naar perfectie, dan is Gelish een must-have!

Gelish is onderdeel van Hand & Nail Harmony, net zoals Gelish PolyGel, Prohesion Liquid en Powder. Samen met Morgan Taylor Nail Lacquer – de nagellak lijn die perfect aansluit op dit product – vormt dit merk een totaal aanbod voor elke salon

Met PolyGel heeft Gelish  een revolutionair product op de markt gezet, de grootste doorbraak op het gebied van nagelverbetering!

Hiermee is acryl en Gel verleden tijd.  Het is vederlicht, geen geur en sterker, geen lifting , geen stofdeeltjes in de lucht. Hierdoor ook uitermate geschikt voor schoonheidssalons en kapsalons.

Ben je professional dan kun je bij ons terecht voor een omscholing van dit mooie product, wil je professional worden dan hebben we ook een 6,5 daagse opleiding.


Ook geven we alle nagelopleidingen in kleine groepen en hebben regelmatig leuke workshops.


Via onderstaande button kun je meer lezen over onze opleidingen en ook gelijk boeken.